W. van der Zwan BV - automatendraaiwerk

  Zoeken op de Site

 

Wij gebruiken cookies om te kijken of we onze site kunnen verbeteren.

  Actueel

Op deze pagina probeerden wij u op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen, groot nieuws, nieuwtjes, en te verwachten ontwikkelingen bij W. van der Zwan BV.

Maar tegenwoordig staat het meeste op onze facebook pagina, https://www.facebook.com/automatendraaiwerk

U mag ons natuurlijk volgen of liken.

Oktober-November 2015: Wij maken ons winterklaar, en ook zomerklaar voor volgend jaar. Ons dak wordt vervangen door een energie vriendelijk geïsoleerd, reflecterend, wit dak.

April 2014 : Wij komen soms bijna stroom te kort. Daarom werd op vrijdag 18 april onze aansluiting verzwaard.

Januari/februari 2014: Met de "nieuwe" hogedrukpomp op onze BNJ gaat verspanen van titanium een stuk makkelijker dan voorheen. En het ging voorheen eigenlijk best al goed.

Januari 2014: onze maandelijske kalenderblad is naar onze facebook pagina verhuisd: https://www.facebook.com/automatendraaiwerk

December 2013/ Januari 2014: Het netwerk onder handen genomen, nu draait alles weer onder één windows versie, en alle machines zijn direct met het PC netwerk verbonden voor het laden en opbergen van de NC programma's 

Augustus 2013: Hij (de BNJ 51SY3) draait 

Juli 2013: Onze nieuwe Miyano BNJ wordt op 8 juli verwacht!

 Mei 2013: Onze Nieuwe Miyano BNJ 51 SY 3 is besteld. Uitgerust met een FMB stangen laad magazijn, een dubbele hoge druk pomp (2 x 75 bar) , 2 spindels, 2 revolvers, 12 aangedreven gereedschappen en 51 mm doorlaat verwachten wij heel veel van deze machine. Temeer omdat wij zijn kleine broertje, de BNJ 42 SY, al een aantal jaren in trouwe dienst hebben.  

19 februari is er bij onze Miyano BNJ42 SY een dubbele hoge druk pomp geïnstalleerd. In plaats van 1 x 20 bar voor beide revolvers samen (wat dus vaak fors minder was) is er voor iedere revolver apart nu een koelvloeistof stroom tot 70 bar beschikbaar (en ook bij meer liters per minuut). Hiermee denken wij (nou ja weten wij, want het is inmiddels al geprobeerd natuurlijk) beter tegen harde en vooral taaie materialen,zoals de diverse RVS soorten, laag gelegeerd aluminium, maar ook titanium opgewassen te zijn.

oktober 2012: Er komt weer een nieuwe draaiwerk bureau kalender aan , de bladen zijn naar de drukker!. Heeft u de kalender van 2012, dan weet u precies hoveel plek u vrij moet houden voor die van 2013.

 17 augustus 2012: Draaiwerk blijkt ook kunst, binenkort hangen er productjes van ons in het stedelijk museum van Amsterdam! (helaas zonder naamsvermelding).

19 Januari 2012 : Onze 3D meetmachine is omgebouwd naar de nieuwste versie. Nu kunnen de video en de taster gelijktijdig gebruikt worden. 

19 januari 2012: Onze nieuwe telefooncentrale is geïnstalleerd.

 

24 december 2011:  componenten voor 50 spotjes geleverd voor de rijksgebouwendienst, misschien wel voor de Koningin zelf!

16 december 2011: Onze Citizen Cincom A20 is eindelijk aangekomen. Precies op de oorspronkelijke afgesproken datum.

vandaag (6 december 2011) hebben wij gekozen voor een nieuw ERP systeem. Logistixs . Nu alleen nog even invoeren.

Na enig uitstel is de aankomstdatum voor onze Cincom A20 wederom op 15 december gesteld.

De website: Op 1 juni 2009 is onze nieuwe website 'live' gegaan. Waarschijnlijk zijn nog niet alle foutjes er uit. Als u niet direct kunt vinden wat u zoekt kunt u later terugkomen. Maar het is altijd handiger om ons gewoon even te vragen wat u weten wilt. 
 
2009: is alweer voorbij en is volgens velen nooit goed begonnen. Wij proberen ons door (nog) klantgerichter te zijn te onderscheiden van onze collega's. Maar eigenlijk is dat geen nieuws, want dat doen we al ruim 50 jaar.