toeleveren.com,  dé trefplek voor toeleveranciers en uitbesteders 

 

HOE U UW WEBSITE KUNT UITBESTEDEN ZONDER NARE VERRASSINGEN.

Een goedkope website is niet altijd een voordelige website. Als uw prachtige website niet te vinden is krijgt u nog geen bezoekers.

Als (toe)leverancier kunt u niet zomaar overal terecht om een website te laten maken. De wervende reclame teksten lijken allemaal inwisselbaar. Uw kennis en kunde laat zich niet in algemene termen beschrijven, toch moet uw technisch jargon misschien wel naar de gebruiker 'vertaald' worden. Daarom zou het prettig zijn om met iemand met technische en commerciële kennis over de toeleverings industrie over uw website te kunnen praten. En dat kan!. Ook voor uw website kunt u bij ons terecht, dat is één zorg minder.

Zoekt iemand om uw website te bouwen?   

Zoekt u een website beheerder? Om een website goed vindbaar te maken en te houden moet hij up to date gehouden worden, en het kan zijn dat u dat het liefst zelf doet, of juist principieel uit wilt besteden.

Als toeleverancier weet u als geen ander wat de voordelen van uitbesteden zijn. Weet u nog niet welk deel u uit wilt besteden, en welk deel u zelf wilt doen? Wilt u wel uw eigen website beheren, maar heeft u geen zin om eerst alles zelf uit te zoeken? Er zijn heel veel verschillende manieren om uw website actueel te houden.

Wij kunnen niet voor u beslissen hoe u uw website beheerd wilt hebben. Maar welke vorm u ook kiest, wij kunnen u assisteren.  Webbeheer is geen probleem voor ons. En daarom dus ook niet (meer) voor u.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

Wij zijn specialisten in draaien en draaiwerk.  Maar in ruim 50 jaar toeleveren hebben we geleerd dat het loont om als ondernemer zelf betrokken te zijn bij alle  uitingen in de media. Een reclame bureau of grafisch vormgever kan niet altijd de gewenste boodschap overbrengen. De website is misschien wel het belangrijkste middel om met belangstellenden in contact te komen, en te blijven. Belangstellenden die later mogelijk klant, of werknemer bij u kunnen worden. Daarom willen wij de in ruim 15 jaar opgebouwde kennis over internet, websites en zoekmachines nu ook inzetten voor onze collega toeleveranciers.

 

 

Zonder technisch jargon willen we in een paar punten uitleggen waarom u bij ons beter af bent voor al uw eigen (toelever) website :

  

Wij bieden u:

 • Ruim 50 jaar ervaring als toeleverancier in de metaal industrie. 
 • Fotografie en tekstschrijven desgewenst in één hand
 • Een website op basis van uw eigen inbreng.
 • Of alleen begeleiding bij het opzetten van uw eigen website.
 • Gebruik van een modern ontwerp systeem
 • Een complete website op basis van aanpasbare sjablonen
 • Een eenvoudige website zonder overbodige toeters en bellen
 • Daardoor een lage kostprijs  
 • Een uitgebreid netwerk van specialisten. 

Verder :

 • Spreken wij uw taal 
 • Maken wij wat ú vraagt 
 • Onderhouden wij uw website, of wij ondersteunen uw zelfwerkzaamheid.

 

 

U bent bij ons beter af bent voor uw website. Dat denken wij niet , dat weten wij zeker. Maar waarom zou u óns geloven?   

Kijk op de website van ons moederbedrijf, www.vanderzwan.nl. of probeer deze website met behulp van, voor ons,  gangbare zoekwoorden te  vinden.

(automatendraaiwerk, automaten draaiwerk, serie draaiwerk)